Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Aircondition service

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Service af dit A/C anlæg

Hos Auto House Ballerup udfører vi aircondition service med påfyldning og krævende fejlsøgning på din bils A/C system. Vi er specialister i SEAT, Skoda, Audi og Volkswagen, og bruger kun originalt testudstyr samt originale reservedele – og kan tilbyde nogle af Københavns billigste priser.

Har du behov for service på dit A/C eller klimaanlæg, så book en tid – vi vender tilbage med en god pris hurtigst muligt!

Få tilbud/book tid

Vi forlænger levetiden på dit anlæg

Når vi udfører service på bilens A/C anlæg, laver vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder med vores moderne og professionelle testudstyr. Vi fylder også nyt kølemiddel på samt olie til kompressoren og sporemiddel.

Det er typisk høje tid til at få udført service på bilens aircondition, når du mærker sval køling fra bilens A/C anlæg eller oplever manglende køling. Det er normalt at få efterfyldt med kølemiddel hvert 2-4 år, alt efter bilens alder.

Det kan du gøre for at vedligeholde

Hvis du husker at behandle dit A/C anlæg efter anvisningerne i instruktionsbogen, så holder det lidt længere. Det er for eksempel vigtigt, at du også bruger bilens aircondition om vinteren, da olie i kølemidlet er med til at smøre systemet og O-ringspakningerne, som sikrer, at systemet bliver ved med at holde tæt.

Service på bilens aircondition er ikke en del af det ordinære serviceeftersyn, men vigtigt, hvis din bils A/C anlæg skal holde længe. Book en tid til service af aircondition hos os!

Få et tilbud på aircondition service

Vi har nogle af de bedste priser i Storkøbenhavn, når det gælder reparation af Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen. Vi giver dig både god service og lave priser - kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe og få et tilbud på service af anlægget i din bil.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK