Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Audi værksted

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Audi værksted i København
- 15 års erfaring med reparation og service

Auto House Ballerup har mere end 15 års erfaring med Audi og ligger centralt placeret nær København. Vi yder optimal service, når du skal have din Audi ind på værksted – vi bruger kun originale reservedele og har alt i originalt testudstyr til Audi, hvilket sikrer en hurtig og effektiv fejlsøgning. Og så kan vi desuden tilbyde de bedste værkstedspriser i København!

Få tilbud/book tid

Altid billig på serviceeftersyn

Vi har ofte et godt kampagnetilbud på serviceeftersyn, så hvis tiden begynder at nærme sig for service for din Audi, vil vi anbefale dig at tage et kig ind på vores side omkring serviceeftersyn for at se vores aktuelle kampagnetilbud. I øjeblikket tilbyder vi bl.a. et lille serviceeftersyn til en pris på kun 1.199,-

Vær også opmærksom på, at får du udført service på din Audi hos Auto House Ballerup, får du automatisk mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis du har kaskoforsikring på din bil.

Professionelt Audi værksted

Vores værksted er stort og moderne og ligger centralt placeret og tæt på København. Alle vores mekanikere er specialuddannede og ved derfor alt, hvad der er værd at vide om Audi. Som kunde hos os mødes du altid af dygtige og engagerede medarbejdere, der giver dig en kompetent og professionel service.

De dygtigste Audi folk i København

Vores dygtige serviceteknikere deltager løbende i uddannelsesforløb, så de altid er opdaterede på de nyeste teknologier og værktøjer. Således er du sikret en problemfri hverdag, fordi din Audi altid er i optimal stand – og er der problemer med din bil, laver vi hurtigt en fejlsøgning og får skiftet de defekte dele.

Book tid eller få et uforpligtende tilbud

Trænger din Audi til at komme på værksted, så book tid hos os med det samme eller få et uforpligtende tilbud på service eller reparation. Vi sørger altid for at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK