Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Audi nær Herlev, Gladsaxe eller Glostrup?

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Billigt værksted til din Audi
- 15 års erfaring, 100 % professionelle

Auto House Ballerup har mere end 15 års erfaring med Audi og ligger centralt placeret i Hovedstaden og dermed tæt på både Gladsaxe, Glostrup og Herlev. Vi yder samme professionelle service som de autoriserede værksteder, men giver dig Københavns bedste priser!

Hvis du vil spare penge på værkstedsregningen, men samtidigt bevare fabriksgarantien, så book tid hos os. Vi bruger kun originale reservedele, hvilket sikrer at garantien bevares og din bil holder længe.

Få tilbud/book tid

Billigst på serviceeftersyn

I forhold til andre værksteder i området, så er vi oftest billigst på prisen. Vi har som oftest et rigtig godt kampagnetilbud på serviceeftersyn, hvor du typisk kan spare op mod 20 %. Tag et kig på vores side om serviceeftersyn for at se de aktuelle kampagnetilbud.

Vær desuden også opmærksom på, at service af Audi hos Auto House Ballerup, automatisk giver mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis altså du har kaskoforsikring på din bil.

100 % professionelt værksted

Vores værksted er stort og moderne og ligger tæt på både Glostrup, Herlev og Gladsaxe. Alle vores serviceteknikere er specialuddannede i Audi og ved derfor alt, hvad der er værd at vide om din bil. Som kunde hos os mødes du altid af nogle dygtige og engagerede medarbejdere, der giver dig og din bil kompetent og 100 % professionel service.

Kom nemt til og fra

Auto House Ballerup ligger tæt på O4 og i gåafstand til Malmparken S-togstation. Det er altså nemt at komme til og fra, både med og uden bil. Skal du bruge en bil, mens din egen er på værksted, kan du altid leje en for et mindre beløb.

Du er også altid velkommen til at vente på din bil i vores kundelounge.

Book tid til din Audi

Trænger din Audi til at komme på værksted og bor du i Gladsaxe, Glostrup, Herlev eller Ballerup, så book din bil ind hos os eller få et uforpligtende tilbud på service eller reparation. Vi vender altid tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK