Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Audi servicering

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Servicering af Audi
- 15 års erfaring i reparation og service

Hos Auto House Ballerup kan vi prale med at have over 15 års erfaring med reparation og service af Audi. Vi kan derfor yde den helt optimale service, når du skal have din Audi på værksted.

Vi bruger altid originale reservedele og originalt testudstyr til Audi, hvilket muliggør en hurtig og effektiv fejlsøgning – og så har vi Hovedstadens bedste priser på service!

Få tilbud/book tid

Billig pris på service af din Audi

Vi har ofte gode tilbud på serviceeftersyn, så er det ved at være tid til service, anbefaler vi altid vores kunder at se forbi vores side om serviceeftersyn for at se det aktuelle kampagnetilbud. I øjeblikket tilbyder vi eksempelvis det lille serviceeftersyn til en pris på kun 1.199,-

Når du får udført Audi service hos Auto House Ballerup, så husk på, at du automatisk får mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis du har kaskoforsikring på din bil.

Professionelt værksted til Audi

Vi har et stort og top moderne værksted samt specialuddannede mekanikere, der ved alt om alle Audi modeller. Når du er kunde hos os, bliver du altid mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer god og professionel service til dig og din Audi. Vores mekanikere uddannes løbende i alle nye værktøjer og teknologier, så de altid er fuldt opdaterede på alle modeller og alt udstyr.

Som kunde hos os er du sikret en problemfri hverdag, idet din Audi altid er i optimal stand – og hvis ikke, kan vi hurtigt lave en fejlsøgning og få udbedret enhver fejl eller skiftet en defekt del.

Book din Audi ind til service

Har din Audi brug for service eller er der behov for en reparation, så book en tid eller spørg efter et tilbud. Vi gør altid vores yderste for at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK