Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Bremseeftersyn

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Service af bremser på SEAT, Skoda, VW, Audi

Hos Auto House Ballerup udfører vi bremseeftersyn med originalt testudstyr, hvor vi skiller bremserne og sørger for en grundig rensning med efterfølgende smøring. Vi udfører bremseeftersyn på alle SEAT, Skoda, Audi og Volkswagen modeller – udfyld vores bookingformular og få en pris på service af bremser til Københavns bedste priser!

Få tilbud/book tid

Vi holder dine bremser i god stand

Hvis bremserne i din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi skal holde i mange år, så er det vores anbefaling at få udført et bremseeftersyn cirka hvert 2. år. Ved et bremseeftersyn bliver bremserne på din bil skilt, renset og smurt.

Når vi foretager et serviceeftersyn, så laver vi også altid en visuel inspektion af bremserne på din bil. Hvis vi i den forbindelse vurderer, at der er behov for service af bremserne, kontakter vi dig og giver et tilbud på et bremseeftersyn.

Vejret forringer dine bremsers levetid

Det danske vejr og især den megen salt på vejene om vinteren er hårdt for bremserne. Særligt de bagerste bremser på din bil er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver på bilen rene.

Det mest optimale ville være ikke at køre i dårligt vejr, men eftersom det stort set er umuligt i Danmark, så er det næstbedste at få foretaget service af bremserne jævnligt og få skiftet eventuelt slidte bremsedele.

Vi skifter med originale bremsedele

Hos Auto House Ballerup bruger vi kun originale reservedele, når vi ordner din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi. Dette betyder, at du bibeholder fabriksgarantien på din bil.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK