Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Fejl på brændstofpumpe

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Fejl på bilens brændstofpumpe

Hos Auto House Ballerup sørger vi for fejlfinding og efterfølgende udskiftning eller renovering, hvis der er fejl på brændstofpumpen på din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi. Fejlfinding udføres med originalt testudstyr og til Københavns bedste priser – book en tid!

Få tilbud/book tid

Vi laver din brændstofpumpe

Brændstofpumpens opgave er at sørge for en god forstøvning af brændstoffet i motoren, så der opnås en effektiv forbrænding. Det er vigtigt, at pumpen fungerer korrekt, hvis din bils køreevne skal være optimal.

Hos Auto House Ballerup er vi i stand til at udmåle pumpen, for at konstatere eventuelle fejl på den, og kan efterfølgende sørge for udskiftning eller renovering af pumpen – al fejlsøgning og reparation sker med originalt testudstyr og originale reservedele.

Tegn på fejl på bilens brændstofpumpe

Symptomer på, at der er fejl på bilens brændstofpumpe er eksempelvis svær koldstart, at bilen sætter ud ved fuld gas, den ikke kan starte, eller at der er lys i motorlampen.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK