Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Kontrol af bremsevæske

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Kontrol af bilens bremsevæske

Hos Auto House Ballerup sørger vi for kontrol af bremsevæsken på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller. Vi udfører kontrol af bremsevæske med originalt testudstyr og til Københavns bedste priser – book en tid!

Få tilbud/book tid

Bilens bremsevæske bør skiftes hvert 2. år

Bremserne i en SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi – eller en hvilken som helst anden bil – fungerer ved hjælp af bremsevæske, som ved et tryk på bremsepedalen presses sammen. Det er derfor vigtigt, at bilens bremsevæske fungerer som den skal.

Væsken optager fugt fra omgivelserne og da væsken optager vand, nedsættes dens kogepunkt. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne belastes hårdt.

Bremsevæsken kontrolleres ved service

Bremsevæskens kogepunkt kontrolleres typisk i forbindelse med et serviceeftersyn, men har du ikke din bil regelmæssigt til service, bør du for din og dine medtrafikanters skyld, jævnligt få kontrolleret bilens bremsevæske.

De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken skiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder som er afgørende, men også antal kørte kilometer, og derfor bør kogepunktet kontrolleres med jævne mellemrum.

Få kontrolleret bremsevæsken professionelt

Vi sørger hos Auto House Ballerup for kontrol af kogepunktet for bremsevæsken på din bil med samme høje faglighed og professionalisme som de autoriserede værksteder. Book en tid til kontrol af bremsevæsken på din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi eller ring til os for råd og vejledning.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK