Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

SEAT servicering - værksted og service til SEAT

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Servicering af SEAT

- 15 års erfaring med service og reparation

Hos Auto House Ballerup har vi over 15 års erfaring med bl.a. SEAT og kan derfor yde den mest optimale service, når du skal have din SEAT på værksted. Vi bruger kun originale reservedele og har alt i originalt testudstyr til SEAT, hvilket sikrer en hurtig og effektiv fejlsøgning – og så har vi desuden også Københavns bedste priser!

Få tilbud/book tid

Billigt SEAT serviceeftersyn

Vi har ofte et godt tilbud på SEAT serviceeftersyn, så nærmer tiden sig for service på din bil, anbefaler vi at se forbi vores side specifikt omkring serviceeftersyn for at se kampagnetilbud. I øjeblikket tilbyder vi eksempelvis et lille serviceeftersyn til kun 1.199,-

Når du får udført SEAT service hos Auto House Ballerup, får du desuden automatisk mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis du har kaskoforsikring på bilen.

Professionelt værksted til SEAT

Vi råder over et stort og moderne værksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om alle SEAT modeller. Som kunde hos os bliver du derfor altid mødt med dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer god og professionel service til dig og din SEAT.

Vores mekanikere bliver løbende uddannet i de nyeste værktøjer og teknologier, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted. Dette sikrer dig en problemfri hverdag, idet din bil altid er i optimal stand – og hvis ikke, kan vi hurtigt lave en fejlsøgning og få skiftet defekte dele mv.

Book din SEAT ind på værksted

Trænger din SEAT til service eller er der behov for en reparation, så book tid eller få et tilbud. Vi bestræber os altid på at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK