Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Skoda servicering

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Servicering af Skoda

- 15 års erfaring med reparation og service

Hos Auto House Ballerup har vi mere end 15 års erfaring med bl.a. Skoda og kan således yde optimal service, når du skal have din Skoda på værksted. Vi bruger altid kun originale reservedele og har alt det originale testudstyr til Skoda, hvilket sikrer en hurtig og effektiv fejlsøgning – og så har vi desuden Københavns bedste priser!

Få tilbud/book tid

Billige Skoda serviceeftersyn

Vi har meget ofte et godt tilbud på Skoda serviceeftersyn, så nærmer tiden sig for service, anbefaler vi at se forbi vores side omkring serviceeftersyn for at se kampagnetilbud. I øjeblikket kan vi eksempelvis tilbyde et lille serviceeftersyn til kun 1.199,-

Når du får udført Skoda service hos Auto House Ballerup, medfølger desuden automatisk mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis du har kaskoforsikring på din bil.

Professionelt værksted til Skoda

Vi råder over et stort og moderne værksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om alle Skoda modeller. Som kunde bliver du derfor altid mødt med dygtige og engagerede medarbejdere, der giver dig en kompetent og professionel service omkring din Skoda.

Vores mekanikere er løbende på kursus i de nyeste værktøjer og teknologier, så de altid kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted. Dette sikrer dig en problemfri hverdag, fordi din bil således altid er i optimal stand – og hvis ikke, kan vi hurtigt lave en fejlsøgning og få skiftet de defekte dele.

Book værkstedstid eller få et tilbud

Trænger din Skoda til service eller skal der laves en reparation, så book tid på vores værksted eller få os til at give et tilbud. Vi bestræber os altid på at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK