Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udlæsning af fejlkoder

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Udlæsning af fejlkoder

Moderne biler er fyldt med elektronik – alt afhængig af bilens udstyr er der i dag mellem 25 og 40 små computere i en SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi. Hvis der opstår fejl på det elektroniske udstyr i en bil kan man udlæse fejlkoderne og derigennem rette op på fejlene.

Hos Auto House Ballerup har vi det rette udstyr til udlæsning af fejlkoder og nogle af Danmarks dygtigste teknikere til at foretage udlæsning og eventuelle reparationer – og så har vi Københavns bedste priser.

Få tilbud/book tid

Hvorfor få udlæst fejlkoder?

Udlæsning af fejlkoder sikrer, at alle sensorer virker rigtigt – gør de ikke det, kan du risikere, at din bil bruger unødige mængder brændstof eller at dit partikelfilter ikke fungere korrekt. Disse fejl kan på sigt også påvirke motoren og i værste fald ødelægge din bil.

Hvornår er der behov for udlæsning

Udlæsning af fejlkoder er bl.a. aktuelt hvis en lampe lyser i displayet på din bil, men selv hvis ingen lamper lyser, så kan din bil have fejl, som kun kan afsløres ved, at der foretages en udlæsning af fejlkoderne.

En udlæsning af fejlkoder foretages ofte i forbindelse med et serviceeftersyn. Har du valgt ikke at køre din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi regelmæssigt til service, bør du overveje at få foretaget en udlæsning mindst hvert andet år – og så selvfølgelig, hvis du oplever nogle problemer med bilen.

Book tid til en udlæsning

Hos Auto House Ballerup er vi specialister i mærkerne SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi og kan foretage udlæsning af fejlkoder på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller. Vi bruger altid originalt testudstyr og har nogle af landets dygtigste teknikere, så du kan trygt booke din bil ind hos os.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK