Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udskiftning af bremser

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Udskiftning af bilens bremser

Hos Auto House Ballerup udskifter vi bremsekalibre samt bremseskiver og -klodser på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller til Københavns bedste priser. Vi bruger altid originale reservedele og originalt testudstyr, så bilen bibeholder fabriksgarantien – book en tid og få en pris på udskiftning af bremser!

Få tilbud/book tid

Vi sikrer, at dine bremser er i orden

Bremsekaliberen sidder i forbindelse med bremserne på din bil. Bremsekaliberen kan forårsage ødelæggelser på bremseklodserne og bremseskiverne, hvis den ikke bliver rengjort som den skal. Bremsekaliberen kan da begynde at hænge i stemplet og dens glidere, hvilket er et alvorligt problem.

Vi udfører professionel udskiftning af bremser og monterer nye dele i stedet for de gamle og slidte, så du igen kan bremse forsvarligt.

Udskiftning af bremser, hvornår?

Symptomer på, at det er ved at være tid til udskiftning af bremserne på din bil er bl.a., at bremserne bliver varme eller at det lugter af varm bremse, når du stiger ud af din bil. Det kan også være, at bilen har nedsat bremseevne og trækker til den ene side ved bremsning.

Hvis du oplever nogle af ovenstående fænomener, så er det ved at være tid til at booke en tid til udskiftning af bremserne på din bil.

Book tid til bremseskift

Hos Auto House Ballerup er vi specialister i SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi, og kan sørge for professionel og forsvarlig udskiftning af bremser på alle modeller. Udfyld vores bookingformular og få et tilbud på reparation af bremserne på din bil.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK