Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udskiftning af dæk

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Få skiftet dæk

Hos Auto House Ballerup sørger vi for skift af dæk på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller. Udskiftning af dæk udføres til Københavns bedste priser af nogle af landets dygtigste mekanikere – book en tid og få en pris!

Få tilbud/book tid

Professionelt skift af dæk

Vi sørger for udskiftning af dæk på din bil med den samme høje faglighed og professionalisme som de autoriserede værksteder. Vi skifter dæk på din bil hurtigt og effektivt, og sikrer dig den perfekte balancering.

Udskiftning af dæk, hvornår?

Hvornår du bør skifte dæk, er der flere svar på. Et dækskifte kan nemlig både være nødvendigt grundet slitage, men det kan også være nødvendigt grundet årstiden. Du skal som hovedregel tænke på at få skiftet dæk i følgende situationer:

  • Når vi skifter fra sommer til vinter og omvendt
  • Når dækkene er slidt ned

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til at få skiftet dæk, så er vi klar med råd og vejledning. Skal du have skiftet alle fire hjul, rådgiver vi naturligvis også om, hvilke dæk du skal vælge til netop din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi.

Forlæng levetiden på din bils dæk

Dækkene på din bil har stor betydning for bilens køreegenskaber. Det er derfor også vigtigt, at de vedligeholdes og ikke slides skævt. For- og bagdæk slides som oftest forskelligt. Du kan derfor med fordel bytte om på bilens for- og bagdæk og på den måde forlænge dækkenes levetid.

Regelmæssig udskiftning af alle dæk sikrer, at dine dæk slides mere jævnt. Du bør derfor skifte alle fire dæk på én gang frem for at skifte ad to omgange.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK