Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udskiftning af kobling

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Udskiftning af bilens kobling

Hos Auto House Ballerup udfører vi udskiftning af kobling med originale reservedele på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller til Københavns bedste priser. Skal din bil have skiftet kobling og ønsker du en god pris, så kontakt os!

Professionel udskiftning af kobling

Hos Auto House Ballerup sørger vi for professionel udskiftning af kobling på din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi med samme høje faglighed og professionalisme som de autoriserede værksteder.

Udskiftning af bilens kobling er en af de større og mere omfattende reparationer, så derfor vil du naturligvis gerne være sikker på en professionel udførelse. Vi kan til fulde stå inde for, at reparationen foretages korrekt og at vi overholder alle anvisninger, så du kan roligt kontakte os, hvis koblingen skal skiftes.

Hvornår bør du få skiftet kobling?

En kobling er ikke noget man får skiftet efter et bestemt antal kilometer, ligesom man for eksempel gør med en tandrem. Hvis pedalen i din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi ikke går stramt og bilen kobler godt nok ud og er let at få i gear, så fejler din kobling umiddelbart ikke noget. Hvis koblingen derimod gør det, at ”den børster tænder”, når du skifter gear og pedalen føles stram, så er det værd at overveje at få skiftet kobling.

Hvis du er i tvivl om din kobling fungerer som den skal, kan du ved at gennemgå disse fire punkter få fornemmelse for din koblings tilstand:

  1. Start bilens motor, træk håndbremsen og sæt bilen i frigear. Slip nu koblingen - hører du ikke en brummelyd, kan du fortsætte til næste punkt
  2. Prøv nu at træde koblingen halvvejs ned - hører du ikke en hylende lyd, kan du fortsætte til næste punkt
  3. Nu skal du prøve at træde koblingen helt ned - hører du ingen former for fremmede eller underlige lyde, kan du fortsætte til næste punkt
  4. Mærk, om du synes koblingen glider eller sidder fast

Hvis du ikke har hørt underlige eller mærkelige lyde under testen, så fungerer din kobling højst sandsynligt som den skal. Hos Auto House Ballerup er vi altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger omkring udskiftning af kobling på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller, så er du i tvivl, om koblingen trænger til at blive skiftet, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Kontakt os og få et tilbud

Vi tilbyder nogle af de bedste priser i Storkøbenhavn på skift af kobling på alle Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen modeller. Hvis du er ude efter både god service og en lav pris på reparationen på din bil, skal du booke din bil ind på vores værksted, som ligger i Ballerup!

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK