Skorstensgaard

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udskiftning af kobling

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Udskiftning af bilens kobling

Hos Auto House Ballerup udfører vi udskiftning af kobling med originale reservedele på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller til Københavns bedste priser. Skal din bil have skiftet kobling og ønsker du en god pris, så kontakt os!

Professionel udskiftning af kobling

Hos Auto House Ballerup sørger vi for professionel udskiftning af kobling på din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi med samme høje faglighed og professionalisme som de autoriserede værksteder.

Udskiftning af bilens kobling er en af de større og mere omfattende reparationer, så derfor vil du naturligvis gerne være sikker på en professionel udførelse. Vi kan til fulde stå inde for, at reparationen foretages korrekt og at vi overholder alle anvisninger, så du kan roligt kontakte os, hvis koblingen skal skiftes.

Hvornår bør du få skiftet kobling?

En kobling er ikke noget man får skiftet efter et bestemt antal kilometer, ligesom man for eksempel gør med en tandrem. Hvis pedalen i din SEAT, Skoda, Volkswagen eller Audi ikke går stramt og bilen kobler godt nok ud og er let at få i gear, så fejler din kobling umiddelbart ikke noget. Hvis koblingen derimod gør det, at ”den børster tænder”, når du skifter gear og pedalen føles stram, så er det værd at overveje at få skiftet kobling.

Hos Auto House Ballerup er vi altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger omkring udskiftning af kobling på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller, så er du i tvivl, om koblingen trænger til at blive skiftet, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Autohouseballerup.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK