Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

Udskiftning af tandrem

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Udskiftning af bilens tandrem

Hos Auto House Ballerup udfører vi udskiftning af tandrem med originale reservedele på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller til Københavns bedste priser. Skal du have skiftet tandrem på din bil og ønsker en god tandremsskift pris, så kontakt os!

Professionelt tandremsskift

Vi sørger for udskiftning af tandrem på din bil med samme høje faglighed og professionalisme som de autoriserede værksteder, og bruger altid originale reservedele.

Udskiftning af tandrem er en forholdsvis kostbar affære, så derfor vil du selvfølgelig gerne være sikker på professionel udførelse. Hos Auto House Ballerup har vi nogle af Danmarks dygtigste mekanikere. Vi kan derfor til fulde stå inde for, at reparationen foretages korrekt og overholder alle anvisninger.

Udskiftning af tandrem, hvornår?

Hvornår en tandrem skal skiftes, varierer fra bilmærke til bilmærke. I din bils servicebog kan du finde det anbefalede tidspunkt for netop din bil. Fabrikanterne ændrer dog af og til på disse tidspunkter, så udskiftningen skal foretages tidligere end anført i servicebogen. Det kan derfor være en idé at kontakte et værksted for at få det korrekte tidspunkt.

Hos Auto House Ballerup er vi naturligvis altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger omkring udskiftning af tandrem på mærkerne SEAT, Skoda, Audi og Volkswagen, så er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Tandremsskift til en god pris

Vi tilbyder nogle af Københavns bedste priser på skift af tandrem på alle SEAT, Skoda, Volkswagen og Audi modeller. Hvis du ønsker god service og lav pris, skal du booke din bil ind på vores værksted i Ballerup!

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK