Auto House Ballerup

Auto House Ballerup

Menu
Telefon nr. 44 97 15 00

VW Servicering

heroshot 2
heroshot 3
heroshot 4

Servicering af VW

- Service og reparation med 15 års erfaring

Hos Auto House Ballerup har vi mere end 15 års erfaring med VW og kan derfor yde optimal service, når du skal have din folkevogn på værksted. Vi bruger altid kun originale reservedele og har alt det originale testudstyr til VW, hvilket sikrer en hurtig og effektiv fejlsøgning – og så kan vi desuden tilbyde Københavns bedste priser!

Få tilbud/book tid

Billige VW serviceeftersyn

Hos Auto House Ballerup har vi meget ofte et godt tilbud på VW serviceeftersyn. Nærmer tiden sig for service, anbefaler vi derfor, at du kigger forbi vores side omkring serviceeftersyn for at se vores kampagnetilbud. I øjeblikket kan vi bl.a. tilbyde et lille serviceeftersyn til kun 1.199,-

Når du får udført VW service hos Auto House Ballerup, får du også automatisk mobilitetsgaranti i Danmark og i udlandet, hvis du har kaskoforsikring på din folkevogn.

Professionelt værksted til VW

Vores værksted er stort og moderne værksted og alle vores mekanikere er specialuddannede inden for VW. Som kunde bliver du derfor altid mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, der giver dig en kompetent og professionel service.

De dygtigste VW mekanikere

Vores mekanikere deltager løbende i uddannelsesforløb, så de altid er opdaterede på de nyeste værktøjer og teknologier. Dette sikrer dig en problemfri hverdag, fordi din VW således altid er i optimal stand – og hvis ikke, kan vi hurtigt lave en fejlsøgning på din VW og få skiftet de defekte dele.

Book en tid eller få et tilbud

Trænger din VW til service eller skal der laves en reparation, så book tid på vores værksted med det samme eller få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at vende tilbage angående din henvendelse hurtigst muligt.

Få tilbud/book tid

Auto House Ballerup ApS | Energivej 24 | 2750 Ballerup | CVR: 62366570 | Mail: info@autohouseballerup.dk | Tlf.: 44 97 15 00

15 års erfaring med Seat, Skoda, VW, Audi, service København, service Hovedstaden, service Amager og service Gladsaxe | Persondatapolitik

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK
OK